Obavijest o zatvaranju ŽC 6133, Ulica hrvatskih žrtava u Segetu, petak i ponedjeljak

Zbog radova na asfaltiranju završnog sloja asfalta u petak, 1. srpnja 2022., od 07:00 do 17:00 sati za sav promet (osim za vozila hitnih službi) bit će zatvorena dionica županijske ceste ŽC 6133, tj. Ulica hrvatskih žrtava u Segetu Donjem, i to dionica od granice s Trogirom, do raskrižja ispred zgrade općine u Segetu.

Molimo sve stanare da ukoliko moraju izići svojim vozilima, svoja vozila izvezu prije početka radova.

Obilazak je državnom cestom D8, tj. trogirskom obilaznicom. Vozila koja dolaze iz smjera Trogira moći će se okrenuti u trajektnom pristaništu u Trogiru, a vozila koja dolaze iz smjera Medene, na raskrižju ispred zgrade Općine.

U ponedjeljak, 4. srpnja 2022., od 07:00 do 17:00 sati za sav promet (osim za vozila hitnih službi) bit će zatvorena dionica županijske ceste ŽC 6133, i to zona raskrižja Ulice hrvatskih žrtava s ulicama Put Vlaške, Ulicom don Petra Šike, Ulicom akademika Mihe Barade i ulicom Put gornjih vrata. Molimo sve stanare navedenih ulica da svoja vozila izvezu prije početka radova.

Budući da su nogostupi s obje strane završeni, pješaci će moći slobodno prolaziti cijelom trasom.

Zbog zahtjevnih i kompliciranih radova, prilikom kojih su izgrađeni nogostupi s obje strane ceste, oborinska odvodnja ceste, rekonstruirane su sve instalacije u cesti, javna rasvjeta, EKI, vodovodna mreža, kanalizacijska mreža, brojni priključci na kanalizaciju, vodu, struju, radovi su se produljili za dodatnih tjedan dana.

Molimo sve stanovnike Segeta i okolice te njihove goste za strpljenje još nekoliko, a posebno u petak i ponedjeljak.

Ispričavamo se za dosadašnje gužve. Odgađanje završetak radova na jesen nije moguće, zbog ugrožavanja sigurnosti i dodatnih troškova koji bi nastali.

ŽUPANIJSKA UPRAVA ZA CESTE – SPLIT
Ruđera Boškovića 22, 21000 Split

 

Skip to content